Club Mascara посреща Нова година с Best Of 2015 Mix

MASCARA_fanpage_3112 copy

DJ Vasquez, Jassen Petrov и Dimo BG са музикалните терминатори, с които легендарният Club Mascara в София ще пристъпи в Новата 2016-та година и ще я направи повече от незабравима! Очаква ви взривяващ Best Of 2015 Mix до сутринта, с най-емблематичните хаус парчета от изминалите месеци, които ни вълнуваха, които ни караха да танцуваме в ритъма им до зори, да пеем с глас, да чуваме звъна на чаши, да преживяваме незабравими моменти с приятели и радваме стотици фенове на качествената хаус музика.

Ако искате да бъдате част от най-експлозивното, артистично клубно събитие в София на 31 декември, възползвайте се от шанса да притежавате някои от последните куверти за вечерта и да резервирате своите места за новогодишната нощ. Казват, че както посрещнем Новата Година, така ще ни върви през следващите 12 месеца, а в Club Mascara празника отсега се очертава забележителен!

На 1 януари 2016, петък, ще ви посрещнем с горещото хип-хоп парти Diamond Black с DJ Doncho, а на 2 януари, вечерта ще взривят Kaiski & DJ Vasquez.