bTV празнува началото на 2016 година с „Играчи” и „Българи на три морета”

Igrachi copy

bTV ще изненада зрителите си в първия ден на 2016 година с пилотните епизоди на две изцяло нови продукции на телевизията – уникалното преплитане на документален филм с пародия (мокюментъри) – „Играчи” и туристическото комедийно риалити шоу „Българи на три морета”.

На 1 януари 2016 година от 18:00 часа своята премиера ще направи забавната поредица на bTV „Играчи” с първите си два епизода. Историята проследява ежедневието на три млади момчета – Каръка, Айтито и Американеца, които се опитват да сбъднат мечтите си. Те са коренно различни един от друг – имат различни интереси, различни цели и различни разбирания за живота. Какво ги обединява? Това, че са бивши съученици … и сестрата на единия от тях. Тримата герои са заобиколени от роднини и колеги, които може и да не правят живота им по-лесен, но със сигурност го правят доста по-интересен.

В ролите зрителите на bTV ще видят млади и талантливи актьори като Христо Терзиев, Филип Гуляшки, Михаил Петров, Марина Колева, както и утвърдени имена като Калин Кирилов, Димитър Георгиев – Дими и Жана Яковлева. Продуцент на пародийната документална поредица е bTV с Андриян Генчовски, Борис Борисов, Мартин Райковски, режисьор – Мартин Райковски и сценарист – Борис Борисов.

Втората премиера за вечерта на 1 януари по bTV ще се състои в 22:00 часа, когато в „Българи на три морета” зрителите ще се забавляват с приключенията на колоритна българска двойка по време на пътуванията й до различни и интересни места в чужбина. Мис Джуки – Габриела Радославова и Емил Каменов ще обикалят света, без да знаят никакви езици и без никога преди да са пътували извън родината.

Двамата ще се сблъскват със специфичните национални прийоми и манталитет на местните, ще общуват както могат, ще трябва да се справят и с определени задачи, ще се надпреварват не само с времето, но и със своите незнания и неумения. Неподправеният им маниер на общуване, освободеност и специфичен хумор обещават на зрителите на bTV изключително комични и неочаквани ситуации! Габриела и Емил ще предложат допълнителна доза хумор и забавни случки от Европа и на 2 януари, отново в 22:00 часа. Продуцент на „Българи на три морета” е „Междинна станция” ООД.