Alexa празнува рожден ден три дни

alexa_birthday3 copy

Alexa със сигурност ще запомни рождения си ден тази година. Самата тя пусна снимки в официалния си фейсбук профил, за да покаже на феновете си как точно е прекарала рождения си ден и как се е забавлявала.
От кадрите се вижда, че Alexa не е спряла да празнува три дни.

Точно в 00:00 часа на 6 февруари певица бе изненадана от най-близките си приятели с празнично шампанско в известен столичен нощен клуб. Празникът за рожденичката продължи на следващата вечер обградена от голяма компания, парти настроение, торта със свещи и музика до зори. На снимките тя позира с красиви букети в елегантна рокля, а промяната в цвета на косата й бе забелязан от всички фенове.
Певицата изглежда видимо щастлива и самата тя признава, че се чувства като преродена.

По всичко си личи, че със своята нова визия певицата на Ара мюзик загатва за предстоящи изненади в музикалната й кариера.

Маратонът за рождения ден на Alexa завърши в родния й град Пловдив. Певицата бе специален гост в нощен диско клуб, където зарадва всички гости с последната си песен „Ще те сменя“. В клуба Alexa получи специален поздрав и от своята колежка Ванеса, която имаше участие в заведението същата вечер.