Няколко драматични грим визии, които са изненадващо лесни за създаване

Драматичният грим е чудесен за вечерни излизания или специални поводи, тъй като никога няма да остане незабелязан. Дамите се чувстват все по-комфортно да носят грим, поради което драматичните визии стават все по-популярни и разпространени. Например, смелите монохромни сенки за очи някога бяха запазени само за модния подиум, но сега преобладават в ежедневието. Ето няколко забележителни грим визии, които са изключително лесни за изпълнение и можеш да опиташ сама. 

Сенки за очи с глос ефект

Да, това е огромна тенденция в света на красотата. Подобно на много драматични грим визии, сенките за очи с глос ефект бяха наложени първо върху котешката пътека, след което се преместиха в ежедневието на дамите. Този ексцентричен поглед е изключително лесен за постигане у дома. Можеш да използваш просто пигментиран гланц за устни или друг вариант – да нанесеш сенките си за очи, след което да ги допълниш с блясък, за да постигнеш същия вид. Опитай  гланц за устни IBIZA, Limited Edition  и палитра сенки за очи NUDE от NL Beauty, за да завършиш своята визия.

 

Омбре устни

Омбре устните добавят нотка изтънченост към стандартния грим. Най-хубавото е, че този драматичен грим е един от най-лесните за постигане. Избери два съвпадащи цвята червило и нанеси по-тъмния като основа на най-външния ръб на устните си. Нанеси по-светлия цвят върху вътрешната част и готово. Можеш да завършиш с гланц за устни, за да се прелеят цветовете. За по-тъмния цвят опитай с дълготрайно течно матово червило, цвят Dirty Secrets от NL Beauty, а за по-светлия нюанс – цвят Friday Night.

 

Плътна очна линия

Ако си усвоила техниката на перфектната дъга на очната линия, то плътната очна линия за теб ще бъде като песен. Очната линия, тип „котешко око“ постепенно се превърна от сладка, малка линия в плътна и дълга. Точно както правиш стандартната очна линия, започни с очертаване на формата на окото, след това я попълни и удължи до желаната дължина. Ако искаш да бъдеш още по-авангардна, можеш да добавиш очна линия и на долния клепач, създавайки смела, опушена визия.

 

Плътно подчертани вежди

Точно както очната линия, веждите изминаха пътя от тънки и  нежни, до плътни и драматични. Плътно подчертаните вежди са тенденция от известно време, но много дами все още не знаят как да ги създадат. Следвай няколко лесни стъпки. Започни със сресване на веждите право нагоре и използвай гел за вежди, за да ги фиксираш.  Започни, като очертаеш веждите си с молив, след което ги запълни дискретно. Накрая скрий всички линии, които излизат извън очертанията, с коректор.

 

Камъчета върху клепачите

Тази драматична грим визия стана популярна поради нарастващия брой музикални фестивали. Тя създава деликатен, но поразителен външен вид и е доста лесна за изпълнение. Всичко, от което се нуждаеш, са камъчета по твой избор, пинсета и лепило за мигли. Препоръчително е да използваш лепило за мигли, тъй като други лепила могат да бъдат токсични за кожата. Нанеси лепилото върху долната част на камъчето, след което го постави върху клепача. Експериментирай с формата.

Коментари

comments