Ще има ли ново бебе в семейството на „Връзки” по FOX Life?

epizod 2 - 4 copy

След обещаващата премиера на втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“ на 4 април, във втори епизод на 11 април от 22:00 ч. зрителите на FOX life ще се изненадат от неочаквания обрат в състоянието на Тони (Михаил Билалов), който мистериозно е изчезнал от болничното си легло.

IMG_0450 copy

В началото на втори епизод всички от семейството му го търсят. Планът на Александър Панов (Валери Йорданов) да елиминира Тони е провален. Всеки реагира по свой начин на „възкръсването“ на Тони. Каква ще бъде реакцията на Мика? А какви са чувствата на Тони към нея и към Ясмина? А дали всичко с паметта му е наред след събуждането от комата?

IMG_7730 copy

Най-притеснена от всички е Мика. Тя е раздвоена и объркана. Как ще постъпи? Какво решение ще вземе за бебето и как ще го приемат Александър и останалите? Драматичното развитие на отношенията им зрителите ще проследят във втори епизод на сериала на 11 април от 22:00 ч. по FOX life.

IMG_8651 copy

Във втори сезон на “Връзки” отново участват актьорите Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков, Илиана Лазарова и Лорина Камбурова. Създатели на сериала са режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, а сценарият е дело на Ваня Николова и Нели Андреева.

За FOX Networks Group

FOX Networks Group (FNG) е основно бизнес подразделение на 21st Century Fox (NASDAQ:FOXA). В състава на FNG влизат Fox Television Group, която включва Fox Broadcasting Company и 20th Century Fox Television; Fox Cable Networks, която включва FX Networks; Fox Sports Media Group и National Geographic Partners. Съвместно тези подразделения създават, излъчват и разпространяват в световен мащаб огромна част от забавните, спортни и игрални продукции на американския ефир.