„Черешката на тортата” с нов звезден сезон по Нова от 1 февруари

Chef Manchev_1 copy

Нова готви един изключителен звезден сезон на любимото кулинарно шоу „Черешката на тортата” от 1 февруари в 20.00 ч. Изненадите започват още с първата седмица, когато за първи път на екран най-добрите участници до момента ще влязат в директна схватка за титлата “Най-добър домакин”. Конкуренцията ще е жестока, защото те имат и опита, и амбицията да покажат най-доброто от себе си в името на победата.

Другата голяма сензация на сезона ще бъде битката между най-популярните майстор-готвачи в страната, които ще се изправят един срещу друг… в кухнята. Силни емоции и бурни реакции предвещава седмицата на професионалистите, защото името и честта на всеки от тях ще бъдат поставени на изпитание. Кой кого ще оценява, ще успеят ли да запазят самообладание и да са обективни в преценката си и какви ще са реакциите при обявяването на победителя – предстои да видим в „Черешката на тортата” по Нова.

Към топ кулинарите и победителите в предишните сезони ще се присъединят и най-актуалните музикални и риалити звезди, за да забъркат поредната порция изненади и изкушения в новия шести звезден сезон на „Черешката на тортата”. Гери-Никол, Ернестина Шинова, Джино, Бориса Тютюнджиева, Мая Бежанска, Теди Кацарова и Вензи са само част от звездите, които ще запретнат ръкави, за да демонстрират готварски способности и изобретателност. И всичко това с любезната подкрепа на шеф Манчев, който отново ще мотивира и консултира домакините с ценни професионални съвети, а в края на всяка седмица лично ще обявява и награждава седмичния победител.

Кои ще са най-впечатляващите домакини, какви ще са големите изненади на сезона и кой ще спечели титлата „Най-добър домакин” – ще видим съвсем скоро по Нова. И докато се подготвяте за истинско кулинарно шоу, можете да си припомните най-доброто от предишния сезон във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, а актуалните новини следете в сайта на Нова и във Facebook страницата на предаването.

Четири седмици, 20 популярни лица, изключително силна конкуренция между домакините и много настроение обещава този сезон на любимото кулинарно шоу. Не пропускайте уникалната комбинация от атрактивни ястия и емоционални гостувания, гарнирани с много въображение в „Черешката на тортата” – от 1 февруари, всеки делничен ден, в 20.00 ч. по Нова.