Черен петък 2020 по време на пандемия – кога и къде

Едно от най-очакваните шопинг събития наближава! През 2020 г. официалният Черен петък е на 27 ноември, но любителите на пазаруването в България се радват на нарастващи намаления и отстъпки през целия месец в зависимост от периода на есенните промоции на техните любими брандове.

Covid-19 пандемията през тази година промени не само начина, по който общуваме и се държим в ежедневието, но внесе промяна и в начина, по който пазаруваме. Дори върлите поддръжници на пазаруването на място в търговските центрове прибегнаха към онлайн шопинга и се убедиха в удобството, което всъщност представлява. Всичко идва до вратата ти, ако нещо не ни хареса, имаш цели 14 дни да го върнем (*с изключение на някои продукти и услуги) и най-вече можем да разглеждаме с часове и да сравняваме предложенията в няколко магазина от удобството на хола.

Черен петък 2020 ще е най-грандиозният “петък”, тъй като много търговци, които не са залагали преди на онлайн пазаруването, ще се включат със своите промоционални предложения, давайки възможност на потребителите не само да се възползват от специални цени, но и да открият нови любими брандове.

Непосредствено след уикенда на Черен петък 2020, ни очакват помоциите на Кибер понеделник, които са по-малко на брой, но в никакъв случай не са по-малко впечатляващи от Black Friday предложенията.

Всеки ноември от 2015 г. насам сайтът VsichkiOferti.bg събира на едно място топ брандове и онлайн магазини, публикувайки техните специални промоции за Черен петък. Тази година онлайн “каталогът” с всички Black Friday промоции отново ще бъде първото място, на което трябва да проверим, за да разберем кой магазин има промоция, кога започва тя и докога продължава. И това ако не е удобно!

Страницата за Черен петък 2020 във VsichkiOferti.bg започва да се обновява с нови промоции всеки ден от началото на месец ноември. Очаквайте магазините за Черен петък 2020 тук!