Учител от „Заедно в час“ покани „Бъдители“ в Костенец

Благотворителната инициатива „Бъдители“ гостува на ПГ „Георги Сава Раковски“ в град Костенец  по покана на директора на училището Николина Черешарова и Веселина Качакова – учител от „Заедно в час“.

На тема „Ролята на личностните умения в академичното и професионалното развитие“ говориха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика.

„Това, което правите в момента определя вашето бъдеще. Използвайте ресурсите, които имате сега – това са учителите,  училището и знанията, които може да ви даде то. Инвестирайте във вашите приятелства и контакти, още от сега е важно каква среда създавате около себе си“, каза Явор Панталеев пред децата от ПГ „Георги Сава Раковски“.

„Опитвайте различни неща. Правете го защото на вас ви харесва и защото усещате, че така правите добро. Никой не може да ви гарантира какво ще получите, но е важно да опитвате. Създателите на нашия живот сме ние. Всичко е във ваши ръце, вие решавате какво ще е бъдещето ви“, бе посланието на Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“.

Благодарствената титла „Посланик на Бъдители“ получи Веселина Качакова – учител от „Заедно в час“, която покани Бъдителите като част от мисията си да повиши стойността на образователния процес.

„Вземете си всички уроци сами, правете грешки – именно те дават опит. Продължавайте смело с грешките напред“, призова учениците Веселина Качакова.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg