Три телевизионни премиери със звезден актьорски състав в края на януари по bTV Action

welcome_to_the_jungle copy

Три уникални телевизионни премиери ще зарадват зрителите на bTV Action в края на месец януари. Премиерните филмови заглавия, които ще повдигнат адреналина на зрителите на медиата са „Двойна самоличност”, „Джона Хекс” и „Добре дошли в джунглата”, които ще бъдат излъчени на 25, 27 и 29 януари от 22.00ч по bTV Action. Същата седмица, на 28 януари, от 20.00 часа е и премиерата на трети сезон на сериала „Стрелата”.

Действието в „Двойна самоличност“ (Double Identity) се развива в Чечня, но част от филма е сниман в България. И не само това, в него участват и големите български актьори Захари Бахаров, Христо Шопов, Юлиан Вергов, Валентин Ганев и други. Главната роля се изпълнява от Вал Килмър, който се превъплъщава в образа на американски лекар от хуманитарна мисия. Животът и работата му в размирната руска република го срещат с търговци на дрога и оръжие. Идвайки в България за конгрес на „Лекари без граница“, той отново се сблъсква очи в очи със същите хора.

Второто премиерно заглавие разказва историята на Джона Хекс (Джош Бролин). Надвил смъртта няколко пъти и напълно обезобразен, Джона се крие не само от хората, но и от закона. Той се подвизава като ловец на глави, на когото се носи славата, че може да открие абсолютно всеки. Единствената му връзка с хората е Лейла (Меган Фокс), чийто живот в публичен дом е оставил своите белези. Жестокото минало на Джона го настига, когато военните му правят предложение, което не може да откаже. В замяна на свободата си, скитникът трябва да залови и спре най-стария си враг – терориста Куентин Търнбул (Джон Малкович), който събира армия и се готви да отприщи Ада.

С „Добре дошли в джунглата” Жан Клод Ван Дам, Алън Броуди, Роб Хубелт и компания ще дебютират в ефира на bTV Action в края на месеца. Крис (Адам Броуди) работи в офис и няма смелост да се изправи срещу своя колега Фил (Роб Хубел), който непрекъснато му краде идеите и ги представя като свои. Друг проблем за младия мъж е и фактът, че няма куража да покани на среща привлекателната мениджърка Лиса. Дори и най-добрият приятел на Крис, компютърния специалист Джаред, не може да му вдъхне нужната смелост и готовност да се справи с ежедневните предизвикателства.

Но всичко се променя, когато по време на работен семинар на тропически остров, Крис и неговите колеги се оказват съвсем сами и напълно изолирани. Техният обучаващ е нападнат от пума и по всичко изглежда, че скоро няма да дойде помощ. Точно тази тежка ситуация обаче се превръща в идеалната възможност за Крис да докаже пред всички останали своите лидерски качества и веднъж завинаги да се справи със самовлюбения Фил.