С какво се отличават конвекторите ADAX серия NEO

Днес отоплението на ток е по-икономично и изгодно от всякога. Това е така поради сериозния прогрес на технологиите и възможностите за прецизно оптимизиране на консумацията и поддържане на повишен комфорт в дома. Подобен сценарий вече е възможен, благодарение на електрическите конвектори Adax от серията Neo. Кои обаче са техните особености, предимства и начин на работа?

Какво е специфичното при работата на конвекторите ADAX от серията NEO

Това са изключително елегантни, стилни и тънки ел. отоплителни уреди, загряващи въздуха, използвайки принципа на естествената конвекция. Студеният, намиращ се на пода, въздух след затопляне става значително по-лек и се издига нагоре, отново вкарвайки отдолу студен въздух, който се затопля и издига нагоре.

Конвекторите ADAX NEO са с нискотемпературен нагревател и външен метален корпус, който при допир е достатъчно студен, за да не ви изгори. Съответно те са подходящи за употреба дори и в детска стая.

Как са толкова икономични

Съвременните конвектори ADAX NEO се отличават с комбинацията на най-съвременните технологии за пестене на електроенергия. За максималната оптимизация на ел. консумацията, днешните отоплителни уреди Адакс Нео от този тип използват:

  • Прецизен дигитален термостат — той е електронен с 0,1 градуса температурно отклонение, което осигурява най-точно поддържане на зададената температура и включване и изключване на нагревателя при прехвърляне или спад под зададената граница;
  • Подходящ корпус — уредите ADAX NEO са с ниски (330 мм), но издължени корпуси, позволяващи преминаване на голямо количество въздух през тях за единица време. Това значително ускорява затоплянето на помещението;
  • Ниска температура на нагревателя — той не изразходва много ток дори и когато работи, тъй като температурата му на нагряване не превишава 60 °C.

Какви се предлагат в Gaudi DS

Adax NEO

Предлаганите в раздела на онлайн магазина ел. конвектори ADAX NEO са предимно стенни модели, които се окачват на стената чрез специални скоби, пристигащи в комплекта на уреда. След монтажа подобни прибори остават дискретни и дори незабележими, тъй като изключително ефективно се вписват във всеки интериор. Изборът на определен цвят позволява още по-органично съчетание, а достъпните в раздела цветови варианти са предимно сиво, черно и червено.

Тук можете да избирате измежду различни размери, мощности, цветове и функционалности.

Коментари

comments