С голо селфи Лейди Гага събира пари за благотворителност

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Думата „украси“ едва ли е подходяща, защото селфито е с лошо качество, пише БГНЕС. Все пак на него се вижда как двамата са седнали един зад друг. Отпред е актьорът Кини, който явно прави селфито, а отзад е разкрачената Лейди Гага, която го е прегърнала с едната ръка под гърдите, а с другата през врата.

Решението за публикуването на снимката е на самата певица, която е поканена като редактор за този брой. За да поясни необичайния си избор, изпълнителката съпроводи изображението с писмо защо и как е направено селфито: „Помолих Тейлър да ми помогне с този проект, за да съберем пари, които ще отидат във фонд, който се занимава с осведомяването на обществеността за психичните заболявания. Той веднага се запали по тази идея. Ние правихме любов върху платно в неделя в Чикаго. Ние правихме любов насред хаоса. Ние правихме любов насред тероризма. Ние говорихме как страдат хората по света, в който има толкова насилие. И ние правихме любов сред насилието“, написа Гага.

Като редакторка Лейди Гага направи 16 варианта за корицата на списанието. Всички средства от продажбата на броя ще отидат в благотворителния фонд на звездата Born This Way Foundation.

Информация и снимка: БГНЕС