СПЕНС с голям концерт в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ

Spens copy

След гръмкото си завръщане на музикалната сцена, с последния си видео сингъл Ф. А. V. R, рапърът СПЕНС ще се качи на сцената на SOFIA LIVE CLUB, за първия си голям клубен концерт. На 28-ми ноември звездата на родния хип-хоп ще пристигне с тежката артилерия, а именно с целия си лайф бенд и DJ-ите – Chukee и Groovy.

Концертът е първия по рода си за популярния изпълнител и се очаква да бъда истински взривоопасен. Както винаги буен и прям Спенснята няма да се пести и в съботната вечер. Заедно с музикантите, рапърът подготвя специална програма за концерта в клуба, в която ще изпее едни от най-популярните си песни „Писна ми“, „Началото“, „Направи ме щастлив“, „Ти гониш“, „За мен“, „А вие спахте ли добре?“, „7 без 10“, „Шопска салата made in China“, и много други., и разбира се последния си хит “Фак Америка, Viva Russia”, който предизвика вълна от коментари в публичното пространство.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.