Софтуерна компания подава ръка на млади предприемачи

UniStart_Bootcam1 copy

ERP.BG взе участие в програмата UniStart, която се  организира за втора поредна година от Бизнес Клуб УНСС. Софтуерната компания представи пред всички участници иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца. Той има три направления – за внедрители и дилъри на нейните системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne®.

В рамките на пет седмици предприемчиви студенти ще представят и усъвършенстват идеите си, като имат шанса да получат съвети и насоки от опитни предприемачи, за да преминат през етапи на валидация на идеята, сформиране на екип, основаване на стартъп, въвеждане в концепциите Lean & Bootstrap,  маркетинг, продажби, user experience.

UniStart_Bootcam copy

За тези, които успеят да напреднат със своя проект UniStart предоставя допълнителни обучения в рамките на още две седмици. Там младите предприемачи ще се запознаят с възможностите за финансиране и растеж, представени от експерти, успели да привлекат финансиране от Европа и Силициевата долина.

В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери – технологии, производство на реален продукт, предлагане на услуга. Тази година е включена опция за кандидатстване на самостоятелен участник, който търси екип за своята идея.

Програмата си поставя за цел да създаде предприемаческа среда от студенти, които свободно да споделят опит и контакти, докато работят по собствения си бизнес.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече  информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/