Салонът на звездите Dupissima и „Бонанза – Бачорски“ с номинации от LIFESTYLE Оскарите

САЛОН ЗА КРАСОТА copy

Салон за красота Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, е сред номинираните за годишните награди V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Салонът разполага с високотехнологична апаратура и козметика от висш клас. Той посреща своите гости с приятна атмосфера, обгърната с бонбонени цветове, с внимателно отношение, ведрост и търпение.

„Потърсете ни, ако имате нужда от помощ за да отклоните „щедрите подаръци” на времето- бръчки, стрии, килограми, целулит… Ако желаете да добавим акцент във външността ви – по-дълги мигли, по-гъсти вежди, изящен маникюр… Ако искате да потренирате или просто да си починете“, приканват от салон Dupissima.

Сред номинираните е и водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти – „Бонанза-Бачорски“. Основна цел в работата на фирмата е изграждането на стабилни взаимоотношения с клиентите, основаващи се на взаимно доверие. Предоставя високо качество на услугите и отношение към клиентите – с еднократни и абонаментни услуги в сферата на професионалното почистване, както и допълнителни дейности, свързани с поддръжката и управлението на частни имоти. На фирмата се довериха фирми от банковия сектор, големи международни компании, спортни центрове, луксозни ресторанти и клубове.

Един от най-луксозните хотели не само в България, но и на Балканите – Роял Спа Велинград, също получи номинация от V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и емблематичният морски хотел ДЮН Слънчев бряг, както и едно от най-утвърдените имена в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“. Сред номинираните е и Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново.

Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.