Сайт избра най-красивите българи

Eva copy

Най-красивата българка за 2015 г. не е нито модел, нито актриса – тя не е клише извадено от лъскаво списание, тя е творец, който рисува с думи и борави с лекотата на словото като изкусен майстор – тя е Ева Кънева. Жената, за която най-красивата дума е „блян“, и която е категорична, че за да се обясниш в любов: „Стига и поглед!“

За тези, които още не са се сблъсквали с очарователната Ева поясняваме, че тя е харизматична млада дама, която освен с обаятелната си усмивка приковава вниманието и с едни от най-добрите художествени преводи от скандинавски автори излизали от печат у нас. Именно Ева Кънева успя да се отличи сред 25-те кандидатки за приза „Най-красива българка“ в селекцията на най-успелите и харизматично-светли личности на ViewSofia.

Avgustin copy

За осма поредна година екипът на сайта селектира най-трудолюбивите и красиви млади хора, а читателите определиха при кого да отиде призът. И за къде е една очарователна и красива дама без господин, който й приляга? Като модерен герой от градски тип, рамо до рамо до Ева читателите поставиха Августин Господинов, обявявайки го за „Най-красивия българин“ за 2015 г.

„Ориентирам се по ръцете на хората, защото те казват всичко. Ако са около врата ми и стискат силно, има лека вероятност притежателят им да не ми е фен. От друга страна приемам ръкопляскането за добър знак, макар че животът на комара завършва с аплодисменти“, типично по Августински ни отговаря най-красивият българин. Зад псевдонима на младия автор стои харизматичният Илиян Любомиров, който се пребори мъжки с още 24 кандидати в тежката категория, сред които актьорът Станимир Гъмов, диджея Мартен Роберто и продуцент Магардич Халваджиян.

Въпреки убедителната победа на Ева и Августин вотът все пак бе оспорван, а най-сериозна заявка за победа направиха шефът на НДК Мирослав Боршош и талантливата Михаела от X Factor.

Припомняме, че през 2014-та читателите на ViewSofia определиха за „Най-красив българин“ Григор Димитров, а за „Най-красива българка“ – Албена Денкова. Очевидно тази година културно-артистичният елемент е взел превес над спортния, а какво ли да очакваме тази година?