Риана представи дългоочаквания си нов албум

Rihanna - Anti (2) copy

Новото заглавие е най-дълго чаканото в кариерата на Риана. Това е осмият студиен албум в нейната дискография и включва общо 13 нови парчета. Anti ще бъде издаден и в делукс версия, която ще включва три допълнителни бонус песни. През първите 24 часа от своето излизане, Anti се предлага ексклузивно в музикалната платформа Tidal, а след това ще ще бъде разпространен и в други избрани дигитални услуги. На физически носител се очаква да бъде достъпен в началото на месец февруари. Това е първи албум за певицата, след последното ѝ заглавие Unapologetic, което тя издаде през 2012 година.

Обявените гост артисти в Anti са аренби изпълнителят SZA в парчето Consideration и канадският хитмейкър Дрейк в Work, с който Риана вече има няколко успешни проекта.

Anti излиза близо месец преди стартирането на световното турне на Рири, което е в подкрепа на нейния нов албум. Обиколката ще бъде осъществена в компанията на хип-хоп изпълнителите Travi$ Scott и The Weekend, които ще подгреят публиката преди излизането на харизматичната барбадоска певица.