Разрешаването на загадките в ПОСЛЕДНАТА ИГРА: КЛЮЧ НЕБЕ може да донесе реални награди на читателите

Cover (2) copy

Трилогията ПОСЛЕДНАТА ИГРА продължава с КЛЮЧ НЕБЕ, втората книга след суперуспешния роман ПОКАНАТА от Джеймс Фрей и Нилс Джонсън-Шелтън. Останали са три два ключа и дванадесет девет играча. Търсенето на КЛЮЧ НЕБЕ започва.

ПОСЛЕДНАТА ИГРА: КЛЮЧ НЕБЕ ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат от 6 февруари.

Българските читатели отново са поканени да се впуснат в разплитане на мрежа от улики и събиране на парчета от пъзел, които ще ги отведат до местонахождението на ключа в реалния живот. Преди да започнат, те трябва да се регистрират на интернет адрес, който ще открият сред страниците на романа. Този или тези, които успешно разрешат загадките от него, разпределени в два етапа, могат да спечелят награди в размер от 5 до 100 хиляди щатски долара. Първите дванадесет читатели, които решат загадките в първия етап на търсенето, ще спечелят по 5000 щатски долара. А за първите дванадесет, които разкодират пъзелите едновременно от първия и втори етап, отново са предвидени награди. Първият от тях ще получи 100 хиляди щатски долара, вторият – 10 хиляди долара, а останалите десет ще получат по 8 хиляди долара. Всеки има шанс да спечели, ако спази условията на играта, които са описани тук: http://endgamerules.com/skykey/

В помощ при търсенето е създаден сайтът http://endgamepuzzles.com,  който съдържа най-разнообразни улики за разплитането на пъзелите.