Пълна зала 1 на НДК за каузата на малкия Кирчо

2016_0106_0009 copy

Навръх светлия празник Богоявление най-голямата сцена в Националния дворец на културата (НДК) – Зала 1, събра едни от най-големите български звезди за концерт под призива: “Да помогнем на Кирчо”. Актьори, певци и ансамбли сили и гласове и показаха, че за благотворителността изкуството не се дели на жанрове.

2016_0106_0065 copy

Приятели мои – Дарик Кафе – Дюзев, Райчев, Ненков и Шкумбата, Орлин Горанов, Рени, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Мария Грънчарова, Поли Генова, Веселин Маринов, Дичо, Графа, Комиците, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Краси Радков и Борис Солтарийски от “Шоуто на Слави”, LA TI DA, Бон-Бон, Николина Чакърдъкова, Венцислав Пенев, Сестри Валентинови, Ансамбъл “Българе” и Фолклорен ансамбъл “Чинари” представиха впечатляващо 3-часово шоу в препълнената зала. Организаторите разкриха, че всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени за детето.

Междувременно продължава и съпъстващата благотворителна изложба за каузата на Кирчо в Двореца. Картини на малки творци от детска академия “Фюжън” са изложени в Централно фоайе, като всички приходи от тяхната продажба също ще отидат за лечение на Кирчо.