Представиха „Бъдители“ пред ученици, учители и студенти

MBC_Buditeli (12) copy

Една от социално отговорните образователни инициативи, която набира популярност сред българските младежи, е инициативата „Бъдители“. Тя обединява успешни представители на различни професии, които искат чрез личен пример да  мотивират и вдъхновят младите хора да се развиват, успяват и да живеят в България.

Основателят на „Бъдители“ – бизнес  обучителят Биляна Панталеева представи инициативата в  организираната среща на академичното ръководство на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) с директори и представители на професионални гимназии от цялата страна с насоченост към икономиката.

Темата на срещата бе „Има ли криза в образованието и можем ли да си бъдем взаимно полезни?“.  Пред гостите Биляна Панталеева разказа подробности от първото събитие на „Бъдители“, което се проведе във Висшето училище по застраховане и финанси и сподели от какво според нея имат нужда българското образование и младите личности.

Биляна Панталеева – основател на "Бъдители"

Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“

В същия ден инициатива „Бъдители“ беше представена и пред  дамите от Masters Business Club, където на специален обяд всички се запознаха с основните идеи и цели на Бъдителите.

Следващото събитие на „Бъдители“ ще бъде на 18ти февруари в 171 ОУ, където Биляна Панталеева и Явор Панталеев ще разкажат своите лични вдъхновяващи истории и за това „Как се става Бъдител?“ пред ученици, учители и родители. През февруари се очаква инициативата да гостува и на Университет за национално и световно стопанство (УНСС) в София.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg