Политически видеокарикатури в „Здравей, България“

Biserov tuk, biserov tam

„Здравей, България“ съвместно с vbox7.com започват уникална по рода си рубрика с политически анимации. Карикатурите на Чавдар Николов оживяват в ефира на Нова телевизия и онлайн във vbox7.com.

От тази седмица видеата на талантливия карикатурист ще се излъчват при Ани Цолова и Виктор Николаев от 6:20 ч. до 9:30 ч. в ефира на Нова. Те ще бъдат достъпни и в личния профил на Чавдар Николов в най-голямата българска платформа за видео споделяне vbox7.com.

С този съвместен проект екипът на Нова залага на сериозната публицистика с намигване към хората, които вземат важните решения в страната и по света, както и към всичко актуално, което вълнува зрителите. A vbox7.com прави поредната стъпка в посока предоставяне на още по-интересно и разнообразно съдържание на потребителите си.

Чавдар Николов е дългогодишен карикатурист като кариерата му започва във вестник “Демокрация” в годините на прохождащите промени у нас, а в последните години работи във вестник „Преса“, преди закриването му. Чавдар Николов е печелил множество награди не само у нас, но и в Полша, Румъния, Португалия, както и призове на ООН.