Петият сезон на “България търси талант” започва на 6 март

Scena copy

Първата неделна вечер на месец март ще събере пред екраните феновете на талант шоу номер 1 в света. На 6 март в 20.00 часа стартира петото издание на „България търси талант“, което се очаква да бъде и най-зрелищното досега. Ицо Хазарта и Михаела Филева ще заемат местата си на съдийската скамейка до ветераните в шоуто Асен Блатечки и Любен Дилов. И тази година водещата Мария Силвестър ще очаква талантите за първи  коментари на изпълненията им зад кулисите.

“Този сезон най-позитивното шоу у нас идва с нова енергия. От една страна имаме свежи попълнения в лицето на новите съдии. От друга, зрителите ще имат възможност да видят изключителни таланти от всички възрасти, които никога досега не са били показвани. Много сме щастливи, че на кастингите се явиха нови таланти и задачата на журито не беше никак лесна.”, коментира главния редактор на формата Ники Йорданов.

“Смисълът на това шоу е нещо като колективна психотерапия на нацията. Минават нейните деца, родители, баби и дядовци,  и показват всякакви таланти. И това има огромен ефект не само върху хората, които участват, а и върху тези, които го гледат. Много е забавно и приятно, и нищо не е на живот и смърт. Не е това, което другите риалитата правят – да изкарат най-хищническите нагласи на човека, защото са интересни. Очаквам много хубави истории да се появят в “България търси талант” още повече, че тази година при нас дойдоха хора от над 20 държави и много млади българи, които живеят в чужбина, но искат да направят нещо и в родната си страна”, коментира ветерана в журито Любен Дилов-син.

“България търси талант” ще се излъчва всяка неделя в 20.00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата може да видите в Инстаграм профила на предаването – bggottalent.