„Пази се от живите мъртви“ на AMC Studios е продължен с нови 16 епизода

FEAR Logo LoRes copy

Броени дни след вълнуващата премиера на втори сезон на “Пази се от живите мъртви” AMC Global обяви, че премиерата на трети сезон ще се състои през 2017 година едновременно с премиерата на сериала по AMC в САЩ. Оригиналният сериал на AMC Studios, показващ събитията при избухването на апокалипсиса на зомбитата, е продължен за трети сезон, включващ 16 епизода. Премиерата на втория сезон се състоя на 11 април по AMC Global в над 125 страни едновременно с премиерата на филма по AMC в САЩ.

Пази се от живите мъртви“ е водеща продукция за AMC Global”, заяви Харолд Гронентал, Изпълнителен вицепрезидент на „Програмно съдържание и операции“ в AMC/Sundance Channel Global. “Продължавайки да утвърждаваме марката AMC и да увеличаваме обхвата на зрителската си аудитория, ние планираме да показваме и в бъдеще на феновете тайнствения и завладяващ свят, претворен в кадрите от сериала от неговите създатели Дейв Ериксон и Робърт Къркман и от талантливия му творчески екип”.

Напълно оригинален съпътстващ сериал на “Живите мъртви”, телевизионен филм номер едно сред зрителите на възраст 18-49 години през последните четири години, “Пази се от живите мъртви” е продукция на AMC Studios, създадена от изпълнителните продуценти Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и шоурънъра Дейвид Ериксон. Сериалът е заснет с участието на Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни  в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд.

Коментари

comments