Още четири звезди се присъединяват към „Звездни стажанти”

Освен едно различно приключение, изпълнено с много динамика, неочаквани обрати, интересни задачи и добри дела, „Звездни стажанти” стартира в ефира на Нова с цяло съзвездие от известни личности решили да излязат от комфортната си зона.

Александра Сърчаджиева, Петя Буюклиева, Таньо Шишков и Албена Вулева са следващите популярни българи, които поемат предизвикателството на 15 март от 21:00 часа. Те ще се впрегнат всичките си сили, ще изкарат скритите си оръжия  ще се мобилизират повече от всякога, за да постигнат успех, защото този път от успеха им зависят много хора, които се нуждаят от тяхната помощ.

Alexandra Surchadjieva copy

Александра Сърчаджиева няма търпение да влезе в ролята на креативен предприемач. Обещава да даде всичко от себе си в предизвикателството „Звездни стажанти”, защото то е много различно от всичко, което е правила до момента, а крайната цел си заслужава усилията ѝ.

Petya Buyuklieva copy

Петя Буюклиева се радва, че най-после ще може да покаже своя бизнес нюх. Тя споделя, че е изкачила най-високите върхове в шоу бизнеса, а това определено ще бъде в неин плюс. Петя ще се бори за побера, а каузата ѝ ще бъде нейната мотивация.

Tanio Shishkov copy

Таньо Шишков също ще излезе от комфортната си зона – кухнята, за да покаже колко добри бизнесмени са готвачите. Той също се бори за победа и обещава да изненада зрителите още с първата задача.

Albena Vuleva copy

Пиперливата Албена Вулева признава, че адреналинът от състезанията винаги я увлича и желанието ѝ за победа много бързо я обзема. В „Звездни стажанти” обещава да бъде безкомпромисна в името на личната ѝ кауза.

Кои са последните 4 звездни участници и какво се случва когато 14 от най-големите звезди на България бъдат изправени пред предизвикателства, които са много различни от тези, с които са се сблъсквали, ще разберем в „Звездни стажанти” от 15 март по Нова. Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.