Отец Григорий се жени в десети епизод на „Столичани в повече” по bTV

Stolichani v poveche_10 epizod (5) copy

В десетия епизод на „Столичани в повече” зрителите ще разберат кое е риалити предаването, което едновременно ще успее да привлече интереса на двете семейства – Лютови и Чаканови, както и да вбеси бившите приятели – Андрей и Пепи. Баба Марийка, позовавайки се на своя дългогодишен житейски опит, достига до становището, че в наши дни да спечелиш риалити е като на времето да получиш орден.

Семейните отношения и до какво може да доведе бракът с по-възрастен партньор е обект на анализ от страна на отец Григорий и бъдещата му съпруга Стефи. Ще се стигне ли в крайна сметка до брак и появата на ново семейство в „Столичани в повече” е загадка, която предстои да бъде разбулена.

Най-накрая печатът е в ръцете на Спас, но той няма представа какво е изписано на него. Каролина продължава да бъде непоклатимо хладнокръвна и не смята да разкрие писанието. Какъв е този печат, на кого е принадлежал и с какво би могъл да застраши българо-македонските взаимоотношения – зрителите ще разберат всичко това в петък вечер само по bTV.

Яна Лютова ще предаде урок по семейна история на своите родители. Славея и Йордан ще разберат каква е връзката на родовете им с млекодобивната промишленост, какво е подтикнало цар Борис III през 1938г. да даде право на жените да гласуват и на кого прилича Лютан Войвода, известен както с борбата си за освобождението на Македония, така и като разпространител на българския ген на територията на днешната държавата. Отговорът на всички тези въпроси – този петък от 21:30ч. само по bTV.