Остава само един ден до грандиозното шоу „Лотария България“

CGM_1618 copy

„Лотария България“ поставя нова ера в телевизионния ефир – 60 минути с награди за 2 000 000 лева. Това може да се случи само в шоуто „Лотария България“. Телевизионната игра се превръща в грандиозно шоу, каквото не е правено до момента в България. Изненадите в уникалното шоу по bTV започват с нов водещ – известният и обичан актьор Башар Рахал. Той ще си партнира с чаровната и ослепителна Райна Караянева. Двамата ще въвличат 60-те участници в едно вълнуващо приключение, в което емоциите, рисковете и печалбите са за всички!

Ново начало и с нов регламент, който включва четири предварителни игри – „24 КАРАТА“, „КЕШ“, „VEGAS“, „АСТРО”, базирани на портфолиото от карти на „Лотария България“. Участниците играят за максимална печалба до 50 000 лева. А във финалната, пета игра „ПЪТЯ НА МЕЧТИТЕ“, победителят може да грабне невероятните 2 000 000 лева.

IMG_5481 copy

Новото начало дава още повече шансове за печалби и възможност на всеки присъстващ в студиото да печели. За първи път в българско телевизионно предаване публиката е активен участник в шоуто и печели наравно с играча. Така всеки късметлия, който получи шанс за участие в телевизионното предаване, ще има възможност да си тръгне с голяма печалба и без да е излизал на сцената.

„Лотария България“ по bTV се превръща в уникално шоу, в което хората ще печелят, докато се забавляват. Истински спектакъл с мощна доза съспенс, който ще държи публиката нащрек до самия край.

Гледайте грандиозното шоу „Лотария България“, тази събота от 18:00 часа само по bTV. Нека рестартираме заедно!