Онлайн магазинът Dressmania.bg започва да предлага дрехи под наем

 

Уникална за българския пазар абонаментна услуга за наем на дрехи, обувки и аксесоари започва да предлага електронният магазин Dressmania.bg. Сайтът съществува от 2008 г. и се отличава с качествени продукти от европейски доставчици и високо ниво на обслужване на клиентите си. А новото е, че от скоро потребителите на модния уебсайт могат да наемат всеки един от неговите артикули срещу фиксирана месечна цена и по този начин да поддържат стила си винаги модерен и разнообразен.

 

“Бъдещето е на икономиката на споделянето и доказателство за това е появата на все повече сайтове за споделяне на недвижими имоти, коли, време и какво ли още не. Този модел има огромни предимства както за компаниите, така и за потребителите, които спестяват средства, а получават достъп до качествени продукти. Не на последно място той е много по-устойчив и екологичен. Решихме да се включим в тази тенденция с новата услуга за наем на дрехи, обувки и аксесоари” – споделя Катя Сотирова, основател на уебсайта Dressmania.bg.

 

Новата услуга има няколко основни предимства, сред които е възможността потребителите да се обличат разнообразно и по последна мода без да харчат значителни средства за това. Взимането на костюм или официална рокля под наем е идеално решение при посещение на фирмено парти, сватба, кръщене или при правене на професионална фотосесия. В ежедневието модният сайт помага на своите потребители да са винаги подходящо облечени, дори и при смяната на сезоните и честите промени на времето. В същото време на клиентите на услугата за наем не им се налага да трупат ненужни дрехи в гардероба си, които по-късно ще изхвърлят без дори и веднъж да облекат. По този начин моделът на споделяне е в противовес на консуматорския модел на постоянното купуване на все повече и повече, които пълнят гардеробите, без реално да се ползват.

 

Всеки, който иска да наеме дрехи, обувки или аксесоари от Dressmania.bg, може да го направи бързо и лесно. Всичко, което е необходимо, е да си избере подходящ план, включващ месечен наем на 4, 8 или 12 продукта. Наемателят получава избраните продукти срещу заплащането на депозит и месечна такса. При желание в края на наемния период клиентът може да закупи взетите под наем дрехи на преференциални условия.