Олимпийската шампионка Ивет Горанова пазарува от „олимпийската“ нискоемисионна витрина на Kaufland

Броени дни преди предстоящото участие на Ивет Горанова на Световните игри в Бирмингам, САЩ, олимпийската ни шампионка по карате посети „олимпийската“ витрина на Kaufland. Тя се намира в хипермаркета на Kaufland в столичния кв. „Банишора“ и е с внушителните 27,5 метра дължина.

Така наречената “витрина на бъдещето“ въвежда нов стандарт в обслужването. Освен впечатляващата дължина, характерна за витрината е специфичната й форма, която улеснява пазаруването на клиентите, които могат да открият не нея свежи продукти с утвърдено и безкомпромисно качество в ключови за родния вкус продуктови категории – прясно месо, риба, млечни продукти, месни и млечни специалитети и деликатеси. Витрината е нискоемисионна, изградена е според най-модерните екологични стандарти, разполага с LED осветление и ползва хладилен агент, който е в пъти по-щадящ околната среда в сравнение с конвенционалните.

Асортиментът на витрината надхвърля 400 свежи и качествени продукта, сред които колбаси, месни предложения, млечни и сирена, както и над 40 вида рибни специалитети. Ивет се спря пред нея, за да подбере подходящите продукти за хранителния й режим, като не отказа селфита на нито един от посетителите на хипермаркета. Тя сподели, че заминава на състезанието в САЩ с амбицията да докаже, че е най-добрата в нейната категория и да зарадва българите и със златен медал от Световните игри.

Спортистка №1 на България за изминалата година разкри, че преди предстоящата надпревара е на специален режим и затова набляга на качествените и свежи храни, каквито преобладават в Kaufland. Тя не пропусна да избере плодове и зеленчуци от близо 800-те селектирани продукта в магазина. И въпреки че си пада по сладкото, избягва въглехидратите, като единствено си позволява плодове или чист мед. В подготвителния за състезанието режим тя набляга повече на протеините в менюто си – пиле и риба, които предпочита да си готви сама. Ивет сложи в кошницата си и сурови ядки и протеинови барчета, които перфектно добавят допълнително енергия за интензивните й тренировки.