Нов сезон на „Паднала от небето” стартира на 3 февруари в ефира на bTV Lady

DDD copy

На 3 февруари в 00:00 часа в ефира на bTV Lady ще стартира новият премиерен шести сезон на хитовата комедийна драма „Паднала от небето. Зрителите ще могат да проследят повторенията на епизодите всеки делничен ден от 13:30 часа.

Младата и сексапилна, но повърхностна блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада нито в Рая, нито в Ада, а е върната на земята от пазителя на портите Фред. Освен това Деб се връща към живота не в красивото си тяло, а в това на току-що загиналата, пълна, интелигентна и трудолюбива юристка Джейн Бингъм. Тя запазва всички спомени от досегашния си живот, но получава и ценните познания на адвокатката. Не стига, че трябва да се мъчи с това ново тяло, но я чакат и съдебните дела, които е водила Джейн.

Нещата се усложняват още повече, когато бившето й гадже Грейсън Кент започва работа в същата юридическа фирма… Въпреки първоначалния си ужас, Деб започва да открива значението на вътрешната красота, докато преосмисля миналото си, научавайки повече за предишния живот на наследеното си тяло и как Джейн е била третирана, когато е била жива.