Нов български сериал „Играчи” дебютира в ефира на bTV Comedy от 11 май

IT copy

Нов български сериал с продуцент bTV Media Group, ще влезе в домовете на телевизионните зрители от 11 май. Всеки делничен ден от 23.00ч., зрителите на bTV Comedy ще се забавляват с „Играчи” –  сериал в жанра „мокюментъри”, умела комбинация от документален филм и пародия.

Иновативният формат и начин на заснемане на ситкома го превръщат в естествено програмно допълнение на единствения специализиран български комедиен канал в България bTV Comedy.

Ролите в проекта са поверени на млади и талантливи актьори, в партньорство с известни и утвърдени лица като Жана Яковлева и Димитър Георгиев – Дими. В ролите на големите „играчи” влизат Филип Гуляшки (познат от „Стъклен дом“, „Фамилията“ и др.), Христо Терзиев (постановките „Обир”, „Сирано дьо Бержерак”, „Хъшове” и др.) и Михаил Петров („Хамлет“, „Роберто Зуко“ и други).

Sestrata copy

Те пресъздават образите на трима приятели – Айтито, Каръка и Американеца, които имат различни интереси, цели, разбирания за живота и мечти. Какво ги обединява? Това, че са бивши съученици … и Сестрата (Марина Колева; “Столичани в повече“, “Революция Z“, „Връзки” и други) на единия от тях. Част от ежедневието на трите момчета са още Чичката (Димитър Георгиев – Дими; “Столичани в повече”, “Връзки”), Мързела (Калин Кирилов) и Майката (Жана Яковлева) – роднини и колеги, които може и да не правят живота им по-лесен, но със сигурност го правят доста по-интересен. В отделните епизоди зрителите на bTV Comedy ще видят и специални гост-звезди като Емил Костадинов, Алекси Сокачев, Орлин Павлов и други.

Какво ще се случи между тези противоположни характери с общо минало и общо бъдеще, зрителите ще видят по bTV Comedy от 11 май в сериала „Играчи”.