Ново място за професионални гримове отвори врати в София  

Да бъдем красиви е мисия, в която всяка жена вярва. Добрата новина е, че в месеца на любовта в София вече има още едно място, посветено на красотата и съвършенството – новият ексклузивен магазин на NYX Professional Makeup.

Куп блогъри и журналисти уважиха неформалното събитие, което даде старт на новото бюти място с няколко интригуващи демонстрации на грим и най-новите тенденции в макиажа за зима 2020.

Ако нямате перфектното червило за деня на влюбените, можете спокойно да минете през NYX Professional Makeup (магазинът се намира на ниво 0 в Paradise center) и със сигурност ще откриете нюансът, който ще накара всички да се влюбят във вас.

 

Магазинът NYX PROFESSIONAL MAKEUP носи изцяло ново изживяване с ексклузивното си предложение с над 1000 продукта, което дава възможност на всеки да избере цвят и текстура на едно място.

Клиентите ще имат възможност да тестват всеки продукт поотделно или с помощта на козметични специалисти, които винаги са там, за да съдействат и дават съвети.

 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP предлага голяма гама от червила, фондьотени с различни текстури, палитри за контуриране, палитри със сенки за очи, продукти за вежди, спирали, всичко необходимо, което бихте мечтали да имате. С нетърпение очакваме да ви посрещнем в новия ни магазин! #Release your colors!

Коментари

comments