Неочаквана изневяра в новия епизод на „Връзки” по FOX life

IMG_4930 copy

Предразводната война се разгорещява все повече в предстоящия на 25 април (понеделник) от 22:00 ч. четвърти епизод от втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“. Тони (Михаил Билалов) не може да понесе възхищението на дъщеря си Дара (Анжела Недялкова) към любовника на майка й Мика (Лилия Маравиля) и се сбива с Александър Панов (Валери Йорданов) пред всички присъстващи. Партито е провалено, Дара е безкрайно сърдита на баща си, а двамата мъже са си обявили открита война.

Докъде ще стигне Тони в опитите си да получи прошка? Как ще реагира Мика? Какво ще принуди двамата мъже толкова скоро след публичната схватка да се правят, че между тях цари хармония и разбирателство? И най-вече кой ще изкуши Панов, за да изневери той на бременната Мика? Това са само част от въпросите, чиито отговори феновете на „Връзки“ могат да очакват в  новия епизод.

IMG_4886 copy

Всяка от останалите дами в сериала – Лия, Ирина и Ясмина, също продължава целенасочено да прилага своята стратегия. Но дали внимателно планираните им действия ще им донесат успехи с мъжете или точно обратното?

Дали дъждът от взаимни обвинения между Мика и Тони ще помете всичко, което е останало от отношенията им и защо Ясмина ще получи плик с огромна сума пари, феновете на „Връзки“ ще разберат в следващия четвърти епизод на българския сериал в понеделник, 25 април от 22:00 ч. по FOX life. Повторенията са през уикенда – в събота от 22:00 ч. и в неделя от 11:30 ч. преди обяд.

За FOX Networks Group

FOX Networks Group (FNG) е основно бизнес подразделение на 21st Century Fox (NASDAQ:FOXA). В състава на FNG влизат Fox Television Group, която включва Fox Broadcasting Company и 20th Century Fox Television; Fox Cable Networks, която включва FX Networks; Fox Sports Media Group и National Geographic Partners. Съвместно тези подразделения създават, излъчват и разпространяват в световен мащаб огромна част от забавните, спортни и игрални продукции на американския ефир.