Намирането на стилна макси мода е изключително трудно

Намирането на стилна макси мода е изключително трудно

Като жена с по-закръглена фигура винаги се стремя да бъда елегантна и стилна. Опитвам се да намеря магазини, където дрехите ми пасват, защото ме прави най-радостна. Теглото ми варира постоянно, предполагам, че това е известно на много жени с подобни размери. Именно затова имам нужда от разнообразен гардероб от макси мода за да отговоря на различните нужди и събития в живота ми.

Не мога да устоя да спомена ситуациите, в които хората изваждат ретро тениски и коментират: „Носих това, когато бях на десет!“ Не е ли невероятно? Лично аз нямам много ретро артикули в гардероба си, но имам няколко стари, но удобни боксерки. За мен е важно да следвам новите тенденции в макси модата и да изглеждам стилно и представително, независимо от моето тегло. Искам да се чувствам приета в обществото. Разбира се, ако носите стандартен размер, можете да се разминете с вечните класически дънки, бели ризи и черни дрехи, които винаги са на мода. Но не ми е толкова лесно. Винаги изпитвам нужда да нося това, което се смята за „модерно“ (дори и да е улично модерно), за да съм в крак с времето и да изглеждам добре. Разбира се, това не винаги е възможно, знам го.

Другият вариант за модерност е да инвестирате в скъпи дрехи, които да издържат дълго време. Все пак трябва да отбележа, че скъпите ми покупки не винаги се запазват толкова добре, колкото се твърди. Освен това много дизайнерски марки не правят дрехи в моя размер.

Има благотворителни магазини и ретро шопинг, но за съжаление макси роклите са рядкост там. Лично аз никога не съм намирала нещо, което да ми подхожда в магазин за втора ръка дрехи или винтидж. Първо, по-големите размери рядко се предлагат (което може би отразява проблемите, за които говорихме) и ако ги намерите, те често са от по-стари години, когато хората са били по-слаби и просто не пасват на сегашното Ви тегло. Много от тези дрехи изглеждат големи, безформени и просто не Ви стоят добре.

Пазарувам различно от моите по-слаби приятели, които не се нуждаят от макси  мода дрехи. Всеки път, когато избирам нещо, което харесвам, се питам: „Но дали ми отива?“ Често намирам „мечтани панталони“ в пробната, само за да открия, че изглеждат страхотно само ако са за някой с бюст AA или точно моя размер, но с много кльощави крака. Никога не съм сигурна, когато пазарувам. Понякога имам чувството, че „красивите дрехи втора ръка“са само за слаби хора, които никога не са носили макси дрехи.

И така, ето моята тайна: Ако видите износени, използвани дънки в размер, който не ми става, гарантирам, че са мои! Намирането на хубави дрехи от макси модата ми позволява да бъда модерна и доволна от гардероба си, докато търся по-добри възможности за пазаруване и модни решения за макси мода.