Най-чеЗащо да си купите кола втора употреба?  стите причини за

 

Качеството на колата не зависи задължително от това дали тя е нова или е употребявана. Винаги е възможно един потребител да си купи возило, което на отговаря на високите стандарти за качество. За съжаление, с всякакъв вид превозно средство са възможни инциденти, водещи до неприятни въпроси като обезщетение при смърт ПТП, дела и други тежки последици.

Ето няколко причини да изберете кола втора употреба.

Страхотно съотношение между цена и качество

Няма значение колко пари трябва да похарчите – със сигурност можете да вземете много добра кола за парите си, когато избирате употребявано превозно средство. В никакъв случай не пренебрегвайте тази възможност.

Повече пари, които да похарчите за застраховка

Въпреки че цената на автомобилната застраховка не се основава само на това дали колата ви е нова или стара, тя се определя от редица фактори, включително възрастта на водача, претенции за злополука, точки в книжката ви, къде живеете и други. Така или иначе автомобилната застраховка все още може да бъде по-достъпна, когато притежавате кола с по-ниска пазарна стойност.

Спестени пари в брой

Говорейки за спестяване – парите, които не харчите за закупуване на скъпа нова кола, могат да бъдат запазени или похарчени другаде. Основно правило на икономиката е именно тази идея – не само да мислим за въпросната транзакция, но и как тя ще повлияе на бъдещите ни транзакции.

Ако сте успели да спестите X сума пари, закупувайки топ автомобил втора употреба, сега ви остава друга сума пари, за да се насладите на нещо друго, да ги спестите или дори да реинвестирате по-късно в автомобила си, ако трябва.

Страхотно решение за бъдещето

Ако сте човек, който обича да сменя коли доста често, употребяван автомобил може да е много подходящ за вашата личност, тъй като купуването на употребявани коли наистина може да ви помогне да спечелите още пари, след като сте решили да ги продавате впоследствие. Това ще ви постави в страхотна ситуация на добре похарчени пари и удвоени печалби!

Коментари

comments