Над 40 от най-новите модели слушалки могат да тестват посетителите на Next Gen HiFi Expo 2022

Събитието за аудио техника започна днес и ще продължи до неделя

 

Изложението за аудио техника Next Gen HiFi Expo 2022 вече посрещна първите си посетители, които имаха възможност да видят и тестват над 40 от най-новите модели слушалки, както и множество тонколони, грамофони и друга аудио техника. Фокусът на събитието е моделът слушалки HE 1 на Sennheiser, чиято цена е 120 000 лева.

Събитието се организира от вносителите на аудио техника VSystem и е напълно безплатно за всички любители на качествения звук и най-новите аудио технологии. Всеки, който има желание да разгледа и тества едни от най-модерните модели тонколони, слушалки, усилватели и всякакви други аудио устройства, може да го направи до неделя в София (ул. Мила Родина 30, ж.к. Стрелбище).

Посетителите на събитието ще имат възможност да тестват всички водещи продукти на Sennheiser, beyerdynamic, iFi Audio, Audio-Technica и редица други водещи в света производители. Представени са също последните модели портативни усилватели, като Go Bar и xDSD Gryphon (едни от най-награждаваните в класа си), както и стриймъри и грамофонни предусилватели. За първи път в България може да се види и грамофонът на Metallica.

Зa пoceтитeлитe са предвидени тoмбoлa c нaгpaди, cнимĸa зa cпoмeн cъc cлyшaлĸи или гpaмoфoн пo избор, както и допълнителни oтcтъпĸи при закупуването на продукти.

Повече информация за събитието е достъпна тук:

https://vsystem.bg/blog/kakvo-da-ochakvate-na-next-gen-hi-fi-expo-2022