Наближава концертът на Василис Карас – всеки закупен билет до 10 април участва автоматично в томбола с награда – цяла вип маса

 

Големият концерт на завездата на гръцката музика ВАСИЛИС КАРАС в София наближава, а най-големите му фенове у нас вече тръпнат в очакване на датата 8 май. Организаторите на събитието решиха да зарадват сериозно един от тях, като организираха игра с награда – цяла вип маса за късметлията и неговата компания. Единствено условие да провериш късмета си е да притежаваш билет за концерта, закупен до датата 10 април (включително), с който автоматично участваш в томболата. В нея участват всички закупени до този момент билети. Късметлията ще бъде изтеглен на 11 април, а номерът на печелившият билет ще бъде обявен на обяд в събитието във ФБ (ТУК). Голяма част от залата вече е разпродадена, а с бързи темпове намалява и бройката на свободните вип маси.

На 8 май 2019 г. вездата ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти пред хиляди фенове! Той ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа!

 

Билетите за шоуто се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg, а цената им е от 30 до 50 лв. за седящо място (според мястото в залата). За тези, които искат да бъдат “на една ръка разстояние” от любимеца си, се предлагат седящи места на терен (ВИП маси), разположени пред и близо до сцената, в различни ценови категории.

 

Василис Карас може би e най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика. Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие – талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен. Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света – Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Последният му концерт у нас беше преди две години, когато в същата зала “Арена Армеец” имаше повече от 15 000 души. Във връзка с предстоящият си концерт на 8 май в София, звездата сподели, че много обича да идва в България, защото тук има много приятели и фенове. Именно по покана на свой близък приятел е стъпил за първи път у нас преди 27 години.

 

 

Билети за “Василис Карас – 40 години на сцена” можете да намерите ТУК.

Присъединете се към събитието във fаcebook ТУК.