Михаела Бориславова спечели „Модел на годината 2015”

michaela-fc22012e copy

На тазгодишните награди „Жена на годината” на списание „Грация” в категория „Модел на годината” приза спечели топмоделът на „Ивет фешън”- Михаела Бориславова. Сред номинираните бяха Деси Савова и Екатерина Куцарева от модна агенция „Ивет фешън”, както и Лиляна Станаилова и Алина Волканова от Inter models. За втора поредна година престижната награда отива в ръцете на модел от агенция „Ивет фешън”. Миналогодишната победителка в категорията бе друго известно лице на модната агенция-Нора Шопова. На церемонията по награждаването Михаела Бориславова бе придружена от собственичката на модна агенция „Ивет фешън”- Ивет Григорова.

„За мен тази награда е не само плод на труда ми за последната година, но и за цялата вложена енергия през петте години, които се занимавам с мода.“ , споделя за наградата Михаела Бориславова.

Михаела Бориславова започва своя летящ старт в модната си кариера на 20 години.
Само година по-късно, представляваният от „Ивет фешън” модел, пътува за Милано, Истанбул, Лондон, Маями и Барселона. Михаела снима множество фотосесии за световноизвестни брандове като Kuny Barcelona, Energetix и Byblos Italia, също така става част от модното шоу на Twin Set, работи рамо до рамо с дизайнери като Kanye West и Manuel Faccini. Михаела Бориславова участва в рекламни кампании из целия свят и е снимала сесии за големите модни списания в страната.