Мария Грънчарова с ново видео ”Безкрайност“

mgrancharova_bezkrainost4

Мария Грънчарова представя ново видео към песента “Безкрайност”. Парчето вече се върти в музикалния радио ефир. Завладяващата музика е дело на Мага, а текстът е лично откровение на Мария. Самата тя споделя, че тази песен е много знакова за нейния живот.

Видеоклипът към песента е заснет в края на лятото в местността Шкорпиловци. Култовата за много любители на дивите плажове и екстремните  спортове местност е най-дългата и широка плажна ивица на Българското Черноморие.

Концепцията около която се обединява екипът на режисьора Димитър Дачев, е да покаже двете крайни състояния на сила и уязвимост в главната героиня.

Артистичен дебют в новия клип на Мария Грънчарова прави и деветгодишната Вера Богданова, възпитаник на театралната школа на Ицко Финци. Мария и Вера пресъздават чрез персонажите си състоянието, в което се опитваш да погледнеш на сегашното си аз през собствените си детски очи. Снимките продължават два дни без прекъсване, защото естествената светлина в различните часове от денонощието кореспондира по специфичен начин с емоциите на героинята.

Дачев освен режисьор и оператор на видеото е фотограф и кинематографист, който работи за холандски продукции, но е познат на българските зрители от съвместната си работа с Мариета Ценова. Арт директор на продукцията е Стела Костова. Въздушните сцени са дело на Николай Нейчев.