Марина Драгомирецкая и Din-Yo в акустична симбиоза

Преди да се роди живот се ражда песен – обявиха новия си проект изпълнителите

Пореден музикален дует реализираха джаз певицата Марина Драгомирецкая и изпълнителя Din-Yo. Този път срещата им в студиото е още по-емоционална, тъй като нежната половинка в проекта е в деветия месец на бременността си. Преди да се роди живот се ражда песен – анонсират още по-вълнуващо изпълнението си музикантите, които обаче не са двойка и в живота, а само приятели.
Броени дни преди вокалистката да роди първото си дете, тя дава нов живот на песента на Din-Yo – “Времето не спира“, чийто видеоклип излезе преди месеци. В този контекст със сигурност времето няма как тепърва да спре, а дава нови измерения на музиката, смятат изпълнителите.
Din-Yo и Марина, която всъщност е сестрата на шоумена и тв водещ Део са приятели от години и това не е първата им музикална спойка. Меломаните вече познават проектите им „Петък вечер“ и „Куче и котка“, а във „Всеки миг“ се включва и самия Део. Самата Драгомирецкая пък е позната на публиката и с участията си в мюзикълите „Мама мия“, „Чикаго“, „Аладин“ и „Грозното пате“.

Акустичното издание на „Времето не спира“ също се сдоби с видео, което е реализирано по време на записите им в студиото от Димитър Бакърджиев–Shorty Shot. В режисьорското проектиране нищо не е поставено там, където не му е мястото – тоест лишени сме от познатата бутафория на нашумелите напоследък акустични изпълнения и вниманието не бива отнесено в никакъв случай в друга атмосфера, освен вокалната. „Времето не спира“ е по музика на Бате Пешо и аранжимент на Самуел Ефтимов, а официалният видеоклип е дело на Диляна Данева.
Акустична версия видео:

Коментари

comments