„Лотария България“ – шоу по BTV с огромни печалби за много късметлии

Vodeshti Lotaria Bulgaria copy

„Тази събота, България е различна… Тази събота, в България се печели… Тази събота, България може да роди милионер!

Тази събота, България е…..ЛОТАРИЯ БЪЛГАРИЯ!“

“Лотария България”, уникалното шоу по bTV, стартира на 21 ноември от 18.30 часа. Всяка събота в студиото ще се разиграва истинско риалити, в което се разгарят горещи страсти. Най-големите търсачи на силни усещания ще могат да се състезават за чисто нов автомобил и за печалби от над 2 милиона лева. Високоволтовото предаване наследява обичаната от зрителите игра “Бинго милиони” – вече с ново име. Владо Карамазов за пореден път ще бъде в стихията си на очарователен и ловък водещ. Неговата красива асистентка Райна Караянева ще тегли големия джакпот от над 1 600 000 лева всяка сряда и събота, но и ще посреща с Владо Карамазов в студиото на “Лотария България” по 50 късметлии. Те ще се включат в зрелищния екшън с изключителни залози. Предизвикателствата са грандиозни. С жребий ще бъдат изтегляни имената на трима от тях. Играчите трябва се състезават на три уреда в два кръга и финал за печалби от над 2 милиона лева: в “Кеш клуб” – до 60 000 лева, в “Колелото на парите” – до 100 000 лева, в “Ротативката” – до 500 000 лева. Сборът от резултатите във всеки кръг определя класацията.

Най-новата игра – „Спечели нов автомобил“ носи на късметлията освен колата и пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за три години

Най-новата игра – „Спечели нов автомобил“ носи на късметлията освен колата и пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за три години

Други трима щастливци – също избрани чрез жребий – ще се състезават в най-актуалната и нова игра „Спечели нов автомобил“.

Всяка събота по един голям късметлия ще си тръгва от студиото на „Лотария България“ с нова кола, към която получава и пълно автокаско, гражданска отговорност и сервизно обслужване за ТРИ години!
Друга важа новина за любителите на предизвикания късмет е, че организаторите на игрите „Евробет“ ООД са предвидили всеки участник в шоуто „Лотария България“ да си тръгва със сигурна печалба!

Към днешна дата в игрите на „Евробет“ участниците са спечелили над 445 милиона лева.