Лео ди Каприо е скъсал с Кели Рорбах

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Любимецът на киноманите и нежния пол Лео ди Каприо посрещна Новата година в курорта на богаташите Сейнт Бартс, пише БГНЕС. Както винаги той бе заобиколен от компания ослепителни блондинки, брюнетки и своите приятели… но сред тях липсваше Кели Рорбах, с която има сериозни отношения.

Макар че светските хроникьори прогнозираха, че актьорът скоро ще се ожени явно той не бърза да се прости със статута си на ерген. „Те се разделиха преди месец. Решението им бе по взаимно съгласие. Двамата имат много натоварен график. Нуждаят се от пауза. Кели и Лео заявиха, че остават приятели“, съобщи източник, близък до двамата.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

За роман между двамата се заговори в края на пролетта. Те посетиха наградите CFDA Awards в Ню Йорк. Преди това бяха забелязани на почивка в Хамптън и в един от нощните клубове на Ел Ей. От тогава Леонардо и Кели са чести посетители на всякакви светски събития. Стигна се до там, че медиите съобщиха през октомври, че Ди Каприо е представил Рорбах на приятелите си като бъдещата му съпруга с думите „тази жена е достойна, за да прекарам с нея остатъка от живота си“

Информация и снимки: БГНЕС