Лариса Ренар се среща с почитателките си през април

poster copy

Световноизвестната авторка на бестселъри за скритата сила на жените Лариса Ренар пристига в България на 29 април. „Гуруто“ на женските тайни, чиито съвети към дамите я превърнаха в сензация и вдъхновение на милиони жени по света, създателка на „Академията на личния живот” в Русия и българската й колежка – Наталия Кобилкина, основател на „Академия Щастлива жена”, по чиято покана Ренар идва у нас, ще дадат съвместна пресконференция от 18:00 часа в Литературен клуб „Перото” в НДК.

Почитателите на Ренар ще могат да се докоснат на живо до магнетичната дама, чиито книги, лекции, семинари и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата за това, какво е да си жена и вдъхнаха увереност на милиони дами по света и да вземат личен автограф от нея.

През май и юни Лариса Ренар отново идва у нас, за да се срещне със своите почитателки в София и Варна заедно с Наталия Кобилкина. За първи път на българска сцена най-известните треньори в Русия и на Балканите се срещат и правят семинар заедно.

На 21 и 22 май е ВИП-семинарът «Бизнес по женски», където тя ще разкрие как да изградиш успешна кариера, запазвайки женствеността и щастливия си личен живот. Само 50 щастливки могат да участват в този семинар.

На 11 юни в Зала 3 на НДК в София и на 12 юни във Фестивалния комплекс във Варна са двата тренинга, на които се очакват хиляди дами – „Събуждане на свещената женска сила“.