Кратък наръчник на секс играчките за мъже

Въпреки че има широко разпространена идея, че секс играчките са предимно предназначени за жени, донякъде тя е подплатена от секс магазините, в които могат да се видят само розови вибратори, заешки ушички, щипки за зърна и други цветни предложения, то все повече от потребителите на секс играчките са мъже.

Каквато и да е истината за всеки, факт е, че секс играчките могат да бъдат чудесен начин да добавите малко повече страст към сексуалния си живот. Така че, независимо дали се забавлявате самостоятелно или пък влизате в света на секс играчките с партньор, сега времето е чудесно да започнете да изследвате този нов интересен свят на продуктите за удоволствие.

Както сладкишите не са само за деца, така и секс играчките не са само за жени. Първата стъпка към осъзнатото проучване на възможностите е да се отърсите от всеки срам, свързан с тези три думи – мъжки секс играчки. Секс играчките често сплашват мъжете по различни причини, от които най-честата е погрешното схващане, че са предназначени единствено за жени и хомосексуални мъже. Истината е, че индустрията за мъжки секс играчки се е развила изключително много и предлага различни варианти.

Независимо дали търсите играчка, която да използвате сами или да внесете под общите чаршафи, продуктите за удоволствие могат да ви помогнат да преосмислите мнението си за секса и да ви отведат в нови сфери на удоволствие, за които дори не сте подозирали, че съществуват. Не всички секс играчки имитират или трябва да имитират усещанията от полов акт. Много жени обичат да използват вибратори върху клитора си и това изобщо не прилича на полов акт. Мъжете имат много повече ерогенни зони, отколкото предполагат. Те имат много други възможности за избор и не е нужда да се затварят в ограничаващи идеи за това как те да достигат до максимално удоволствие.

Като мислите нестандартно и експериментирате с непознати усещания и ерогенни зони, може да откриете, че се издигате към по-високите сфери на удоволствието. Вземете половинката си по време на пътуването и тя ще ви благодари за това. За тези, които не са готови да използват играчката с партньор, е напълно приемливо да я използват в усамотение и в това няма нищо срамно. 

Използването на секс играчки, особено самостоятелно, наистина ще ви даде възможност да спрете и да забавите темпото и всъщност да се насладите на преживяването. След това ползите, които сте получили от самостоятелната игра, ще си проличат, когато правите секс с партньор. Какво още е страхотно, когато използвате секс играчки соло? Можете да изберете нещо, съобразено с вашето удоволствие. Когато избирате за двама, винаги трябва да взимате предвид и нуждите на другия. Когато сте сами, можете да получите всичко, което ви се струва най-примамливо. Не забравяйте да не оказвате натиск върху себе си, за да закупите идеалната играчка. Когато започвате да експериментирате, трябва да прегърнете идеята да изпробвате различни видове нови играчки. Ето така ще разберете какво харесвате и какво не.

И така, вие сте напълно откачили по идеята и искате да започнете да изследвате прекрасния свят на секс играчките възможно най-скоро. Какво следва? Време е да започнете да проверявате множеството опции – от пръстени за пенис до изкуствени вагини. Най-разпространените модели са два:

Ръкавите за мастурбация са старомодни, но пък са страхотен избор. Те са тук, ако мъжът желае да даде почивка на ръцете си и да симулира движенията при проникващ секс с друг човек. Има много различни ръкави, от които може да се избира, и всеки един от тях има своите плюсове и минуси. Въпреки че целта им е да наподобяват вагина, уста или анус, те в крайна сметка могат да станат доста шумни заради количеството въздух, което се изтласква. 

Яйцевидните мастурбатори имат същата цел като ръкавите. Начинът им на употреба е същият. Те са забавен и евтин начин да разнообразите рутината си, но този тип играчка не е създаден, за да можете да го ползвате по-продължителен период от време.