„Кошмари в кухнята“ – голямото завръщане започва на 10 март

Koshmari v kuhniata copy

Стрък мента, сушен на слънце глог и шепа стрит валериан. Тройната комбинация е за управителите и главните готвачи на заведения, които шеф Манчев е включил в черния си списък тази пролет. Голямото завръщане на любимия телевизионен формат „Кошмари в кухнята” ще бъде на 10 март в 21.00 ч. по Нова.

Сред изненадите на новия сезон е включването на гост звезди в епизодите. На кулинарната сцена, сред изтърканите до блясък тигани и звън на черпаци, ще изгреят лицата на артисти, любимци на българската публика и на вкусната храна.

Акцент за сезона е и разкриването на тънкости от регионалната кухня на страната, съобщават от кухнята на предаването. Девин, Сандански, Пирдоп и Ботевград са само някои от градовете, които ще бъдат навестени от топ кулинарния експерт и неговия екип съвсем скоро.

В специален епизод на предаването шеф Манчев ще направи контролна визитация в няколко от ресторантите, които е консултирал в предишни издания на предаването, за да провери дали масите в ресторантите вече са само с резервации или клиентите с резерви към кухнята.

В новите епизоди няма да се разминем с цялата палитра емоции в кухнята – от сълзи от лук до сълзи от радост. Заедно с новите елементи „Кошмари в кухнята“ няма да изневери на собствената си природа – да събужда за реалността управителите на ресторанти и главните готвачи, но не с побутване по рамото, а с директно нахлуване в кухнята. Защото „Кошмари в кухнята” е драматично риалити не само за малкия бизнес и неговите успехи и провали, но и огледало на човешките взаимоотношения.

На масата в българския ресторант са поставени всички проблеми, с които се сблъсква българското общество и българското семейство през последните години.

Не пропускайте „Кошмари в кухнята“ – от 10 март, всеки четвъртък, в 21.00 часа по Нова.