Кметове, бизнесмени, спортисти и звезди празнуваха юбилея на Георги Тумпалов

ЧРД ТУМПАЛОВ юбилей copy

Дългогодишният кмет на Созопол – Панайот Рейзи и кметът на Равадиново Иван Пазвантов бяха специални гости на 60-годишния юбилей на бизнесмена Георги Тумпалов, изградил най-големия новопостроен замък в Европа – „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, с който популяризира страната ни в цял свят. Приятели на рожденика дойдоха от цял свят в морския курорт, за да поздравят юбиляра, който е номинаран за световните награди за дизайн A’ Design Award 2016, които ще се състоят през април в Милано. Българският замък е водещ в категория Дизайн на туристически атракцион.

Сред гостите бяха още спортният бос Христо Порточанов, профибоксьорът Константин Семерджиев – Коко Тайсъна, Васко Панчев – собственик на „Сириус Дизайн“, Владимир Стоянов – собственик „Кохинор България“, Стойчо Кълвачев – собственик на „Кълвача Гас“, управляващите съдружници на ПР-агенция ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, предприемачи и индустриалци от цялата страна. Замъкът е носител на две от престижните награди, организирани от ВИП Комюникейшън – Инвестиции и иновации в туризма 2015.

ЧРД ТУМПАЛОВ ТОРТА copy

Фолклорната звезда Поли Паскова вдигна гостите на дълги народни хора, на които се хванаха и най-близките хора на юбиляра – съпругата му Златка, синовете му и тримата внуци.

„Днес ние сме тук за да уважим юбиляра Георги Тумпалов в този специален за него ден. И за сетен път да се насладим на това вълшебно място, пропито с много любов от човека, който го е сътворил. Ние сме убедени, че това е Национално богатство за страната ни, с което трябва истински да се гордеем. Пожелаваме на юбиляра сили, за да довърши започнатото и здраве за да може да се наслади на плодовете на своя труд! Нека бъде оценен пожизнено. Всеки българин трябва да посети „Влюбен във вятъра“, защото ще го накара да се чувства горд, че е част от тази Свещенна земя, която ражда такива велики личности!“, каза пред гостите фолклорната звезда Поли Паскова, единствната певица, поканена на юбилея от рожденика Георги Тумпалов.

Още двама гласовити българи – войводата Володя Стоянов и естрадната легенда Жан Шейтанов поздравиха с любими песни рожденика.

снимки: Замък ВЛЮБЕН ВЪВ ВЯТЪРА, Равадиново