Караджъ Турс с номинация за LIFESTYLE Awards 2016

budva_01 copy

Едно от най-утвърдените имена в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“, получи номинация от годишните награди за индустрията във високия клас – V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016.
Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Основана през 1998 г. в Истанбул, фирмата е член на TURSAB БАТА, АБТТА, IATA и притежава 25 офиса и над 1500 агенции, които предлагат продуктите й. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

Компанията разработи и една от най-динамично развиващите се нови сфери в бранша – медицински туризъм, като основава „Медикъл Караджъ”. Тя умело съчетава безплатни консултации на клиенти и пациенти от цяла България и от Балканския полуостров. Екип от специалисти осъществяват връзката между нуждаещите се и болничните заведения или клиники в България, Турция, Австрия и други.

Italy copy

„Медикъл Караджъ” е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците по света. Компанията спомага за консултации относно преводи и легализации на болнични документи, осигурява преводачи на място за всеки пациент независимо в коя точка на света се намира. След като стартира с консултации и прегледи в направления на пластичната хирургия и присаждане на коса при мъже, фирмата разшири дейността си и се специализира в направленията: пулмология, ендокринология, кардиохирургия, инвитро процедури, офталмология, естетична хирургия, урология, орална и дентална медицина, ортопедия, гинекология, нефрология, педиатрия, онкология и други.

Сред номинираните в предтоящия конкурс е и Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново. С всяка изминала година той се превръща от туристически обект от Регионално през Национално значение до световноизвестна атракция.

Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.