Как да изберем официална рокля за празнична вечер

Всеки празник ни позволява да пробваме кралски тоалети и да се покажем от най-добрата страна. В навечерието на различни за Вас празници ви предлагаме няколко съвета за избор на рокля. Опитахме се да подчертаем всички традиционни модели официални рокли, така че всеки от вас да може да избере опция за себе си и да изглежда невероятно и необичайно всеки празник от живота.

Трябва да започнете с избора на цвят и да подходите много сериозно към цветовата схема. Тази година актуални са дълги официални рокли с елементи от сиви и бежови нюанси с елементи от черно и сиво. Разбира се, деликатните пастелни нюанси остават актуални, независимо от модата – не само бежово, но и зелено, розово, жълто. Светлите нюанси изпълват образа със свежест, лекота, уместност и придават на момичетата повишено внимание на противоположния пол, тъй като светлите цветове в дрехите дават добро настроение, включително на хората около вас.

Нашите стилисти не Ви не съветват да избирате тъмни и черни тонове в цветовата схема на роклята. Това е скучно и скучно и тогава определено няма да изглеждате най-модерно и красиво, казват те. Тъмните тонове състаряват, добавят ви няколко години и водят до тъжни мисли. Ето защо, дори ако в ежедневието не обичате да носите светли дрехи, все пак си струва да добавите светлина към вашето изображение за празник. Комбинацията от тъмни и светли нюанси е най-доброто решение за дискретните дами. Такова облекло ще изглежда свежо и актуално.

Когато избирате модел на официална рокля, обърнете внимание на вашата фигура. Всеки стил е подходящ за стройни момичета, а самата рокля може да бъде дълга или по-къса, тясна или свободна. Ако вашата задача е да скриете краката си, дълга рокля със свободна пола с акцент върху талията и деколтето ще ви помогне. Ако, напротив, скриете горната част, след това подчертайте краката. Акцентът в тоалета трябва да е един. Не трябва да отваряте деколтето и краката колкото е възможно повече, фокусирайте се върху талията – това ще бъде твърде много, ще изглеждате вулгарно. Възползвайте се от предложенията ни на адрес: alert.bg

Не забравяйте да обърнете внимание къде отивате, с кого и къде ще отпразнувате празника. Мисля, че е ясно, че не трябва да носите рокля с дълбоко деколте и тънки презрамки на баба си за вечеря, но е доста подходяща за приятелско парти. И, разбира се, ако отидете на клуб, няма смисъл да носите дълга рокля с корсет. Въпреки че по време на новогодишните празници ще имате време да посетите клуба и да посетите баба си с приятели, така че пригответе няколко тоалета за всички поводи на празнуване.

Обърнете внимание на материала на роклята и нейните ръкави. За да не ви е прекалено горещо или прекалено студено, препоръчваме да имате красива пелерина за отворена рокля, за да не седите в мъжко яке на празничната трапеза.

Аксесоарите са друг незаменим атрибут за всеки празник. В края на краищата те могат изгодно да допълнят всеки ваш образ. Аксесоарите винаги са на мода и дори да имате много и ще са в различни стилове, няма проблем!

Основното нещо – спазвайте комбинацията от цветове. Надяваме се, че ще приемете съветите ни и не правите груби грешки при изготвянето на празничната си визия.

И най-важното на всеки празник е доброто настроение, не забравяйте да го вземете със себе си.