Как да изберем дрехи за празниците

Декември месец е на прага ни, а с него идват и толкова много празници – Никулден , 8- ми декември, Бъдни вечер, Коледа, Нова година, редица именни дни. Освен това месецът е пълен и с много партита – служебни, приятелски, срещи със семейството…

А какво ни трябва при наличие на толкова много поводи? Нещо ново, което да облечем и с което да блеснем. Като например нов тоалет. Нали знаете старата приказка – една жена никога няма достатъчно много дамски дрехи. Ето защо наближаващите празнични дни са един добър повод да си обновим гардероба и да се сдобием с няколко нови комплекта. И ако ви липсват идеи, ето няколко от нас.

На първо място е хубаво да си купим едно стилно палто, което да подхожда както на рокля, така и на костюм с пола, но и да стои добре с панталон. Изберете класическа стилна чанта. Ако заложите на черно, няма да сбъркате, защото ще може да съчетавате с всякакъв тип и нюанс на дрехите или обувките.

Що се отнася до обувките, всичко е въпрос на личен избор. Ако трябва да купите само един чифт, нека да са на лек ток, а ако не можете да носите високи, изберете елегантен модел, в който да се чувствате комфортно, все пак повечето партита са свързани с танци и трябва да ви бъдат удобни.

При тоалетите имаме огромен избор. Класически или права пола до средата на коляното, в съчетание с ефирна блуза, асиметрична туника и саsual сако, вигарантират страхотна визия. Ако харесвате рокли, изберете дълга рокля в черно с пищно декорирана яка Emmaashley или дълга официална черна рокля със сребрист декор Maia Hemera.

Разбира се, не забравяйте и аксесоарите – гривна, колие, обеци, пръстен. В Dressmania може да намерите огромно разнообразие от модели в различни цветове и метали, които ще ви направят звездата на вечерта.