Какви модели мъжки якета ще намерите в ТЕОДОР

Сред задължителните за ежедневието облекла се нареждат и връхните дрехи, които се носят през пролетта, есента и зимата – през по-голямата част от годината. Този факт е достатъчно значим, че да заложите на български мъжки зимни якета с доказано качество, съветват модните експерти. Защо обаче да насочите вниманието си към родното производство? Преди всичко, защото пазарът познава страхотни брандове с великолепни колекции от ежедневни дрехи и не само – магазин ТЕОДОР е от водещите имена, където ще откриете богата селекция от маркови облекла за мъже. 

Как да подходим при избора на мъжко яке 

Когато сте на път да разнообразите или напълно да промените колекцията си от есенни дрехи, е важно да уточните в какъв стил искате да бъдат те. Спортно-елегантният е сред най-любимите за представителите на силния пол, които държат на това да се чувстват комфортно, демонстрирайки модния си вкус. 

Елегантните дрехи са също водещ тренд, тъй като все повече мъже работят в офис обстановка, която изисква да спазват установения дрескод – риза, дънки/панталон, елегантни обувки и подходящо мъжко яке, което да завършва визията. 

Този стил е добре да го изберете, следвайки персоналните си предпочитания, които при всеки са различни. Някои господа харесват шушлякови връхни дрехи, други палта, а трети се чувстват най-добре с кожен модел, който приляга на всеки аутфит. 

Какви видове има в онлайн магазин ТЕОДОР

Зимно или пролетно мъжко яке – идеята е да откриете подходящото за вас, с което да бъдете неотразими в ежедневието. От онлайн магазин ТЕОДОР предлагат следните модели, сред които има и сравнително евтини: 

  • класически вариант – водещите акценти тук са въздържаните линии, деловото излъчване. Мъжко яке с този дизайн ще допълни вашия бизнес образ и ще ви осигури необходимото удобство за пред деня;
  • шушлякови с качулка – тези връхни дрехи могат да се отнесат към категорията “спортно-елегантни”, тъй като имат универсален дизайн и подхождат както на елегантни облекла, така и на спортен екип, с който се наслаждаваме на разходките в парка; 
  • капитонирани – изработени са от технически текстил и са отличен избор за есенно-зимния сезон. Закопчаването е с цип, може да са с качулка с пух или стандартна яка; 
  • тип “палто”– това е един от най-поръчваните модели, при които откриваме удобни джобове, удължена долна част и ефектни декорации за още по-класно цялостно излъчване. 

В магазин ТЕОДОР ви очаква голямо разнообразие от мъжки якета, промоции и намалени продукти с нужното качество.

Коментари

comments