Ива Дойчинова ще полети в НДК на 8 април

Iva Dojchinova 1_студио Guge copy

Дни преди мега спектакъла „Царете на магията” чаровната водеща Ива Дойчинова прие предизвикателството да полети пред очите на хиляди зрители в зала 1 на НДК. Поканата бе отправена Мистър Джим и Дани Белев от Quick Hands Project, които ще са част от най-звездния магичен спектакъл тази година – „Царете на магията”. На 8 април, освен тях, своите най-добри номера ще представят плеяда от международно признати илюзионисти: Soma от Унгария, Joe M. Turner от САЩ, Lee Alex от Великобритания, Verdini от Румъния, Boby Nesh от Сърбия и Зайн от България, който ще изпълни левитацията.

Самата Ива Дойчнинова споделя, че винаги е мечтала да лети. Предизвикателството е изключително сериозно, но маговете от България обещават да подготвят добре своята VIP асистентка. За пръв път на магична сцена ще бъдат допуснати хора от публиката, които да заобиколят левитиращата Ива от всички страни, за да се убедят, че няма нищо нагласено. И тогава, магията ще стане – Ива Дойчинова ще полети!

В спектакъла ще видим още една красавица – Miss Universe Bulgaria 2015 – Радостина Тодорова. Тя и още 7 момичета ще се появят на сцената, буквално от нищото, за да вдигнат градуса на настроението и да озарят зала 1 на НДК с много усмивки и красота.

Допълнителна информация на Facebook страницата на събитието. Билети на Ticketportal.bg и касите на НДК.