Звездните стажанти изпълняват своята първа задача

100 kila pred lokaciyata na mujete copy

Предизвикателството „Звездни стажанти” вече започна за 14-те звезди. Разделени на два отбора – мъже и жени, те се впуснаха в първата задача, която получиха от Боса – продажба на дюнери. Локациите бяха изключително оживени и ключови – Младост и Студентски град, а двата отбора се състезаваха за спечелването на максимално голяма сума, която ще отиде за благотворителната кауза на мениджъра на един от отборите.

И мъжкият, и женският отбор показаха завиден отборен дух, а методите за привличане на внимание бяха от песни по мегафон до рапиране и танци на тротоара. Креативността на двата отбора също беше на ниво. Конкурентите бяха помислили добре за своите тематични визии, наименования на предлаганите продукти, както и рекламни материали, които да раздават на клиентите си.

Iordanka Fandukova pri otbora na jenite copy

Лично кметът на Столична община Йорданка Фандъкова посети женския отбор и си закупи от „ангелските дюнери”, които звездите приготвяха с много внимание за всички. Позитивните послания на експеримента за насърчаване на предприемаческия дух, показване, че всяка работа е достойна и носи удовлетворение, както посланието, че известните хора в България трябва да отдават част от времето и таланта си за благотворителност, са причината г-жа Фандъкова да отдели време в натоварения си график и да посети първите снимки на „Звездни стажанти”. Тя пожела успех на предаването и изказа подкрепа към всички 14 каузи.

Как се представите звездите в първата си задача и коя стратегия се оказа печеливша, ще разберем на 15 март от 21 часа по Нова.